Home
Behandelingen
Huidverbetering
Permanente make-up
Definitief ontharen
Hars behandeling
Wimper Extentions
Haar Extensions
Kapsalon
Hotstone massage
Fotoalbum
Prijslijst
Aanbiedingen
Contact
Interessante links
Contactformulier
Kapsalon

Mijn Passie is het verzorgen van kapsels van jong en oud, met de nieuwste technieken en producten. Laat u daarom verwennen met een nieuwe kleur en model van u haar. Voor al je haar en beauty wensen hebben we passende, betaalbare en duurzame mogelijkheden.

Wij beheersen verschillende technieken waarbij we een passend systeem om verlenging of volume kunnen creëren in jouw haar zonder dat het schadelijk is voor je eigen haar. Ook geschikt voor mensen met extreem dun haar, kwetsbaar haar of haaruitval of schade aan het haar door overmatig verven, stylen, permanenten of extensions.

Wij werken alleen met een zeer goede kwaliteit echt haar waardoor je jarenlang plezier kan hebben aan het haar.

Heeft u dat ook weleens? Soms ineens zin in een afwijkende haarkleur, een heel andere lengte of een verrassend model? Een bezoek aan de kapper kan je als herboren doen voelen. Even aandacht voor jezelf en weer een frisse blik in de spiegel.


De kapsters van Everest Beautysalon luisteren naar uw wensen en denken graag met u mee. Zij kunnen u adviseren over verschillende manier van kleuren of over een permanente grijsdekking. Wat mag het deze keer worden?

 

Everest Beautysalon, Leehoeve 16 Delft  |  Tel: 015-8899605 of 06-24306225 E: info@everestbeauty.nl